zaterdag 29 december 2012

herstel en een goed uiteinde

Lieve Bloggers even een up date.
Het is nu 1 week geleden dat ik geopereerd ben 21 dec. aan een acute Hernia. Verschrikkelijk veel pijn en veel heel veel medicatie zijn nu achter de rug. Op naar herstel, de boosdoener is weggehaald en nu veel rusten en af en toe beetje lopen en 10 min zitten.
Helaas is mijn l-been erg zwak en heeft revalidatie nodig om kracht te krijgen (is nog afwachten of dit lukt), en mijn zenuw is een beetje beschadigd door de beklemming. Dit zal herstellen al duurt dit maanden. Maar ik heb het weer gehad en ga voor Herstel.
Kan nu nog niet scrappen maar dat komt wel weer. Ben nu maar dingetjes liggend aan het doen, muis maken, borduren en haken en veel tv kijken.
Ik wens iedereen een goed uiteinde en veel gezondheid en hobby plezier voor 2013 
en heel veel geluk
xoxo Dana

6 opmerkingen:

 1. Hoi Dana,houdt moed al duren de dagen nu misschien lang. Ik heb net nog je vleugels zitten bewonderen en misschien voel jij over een tijdje ook weer dat je vleugels hebt,sterkte,lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij hebt het flink voor je kiezen gekregen zeg!!!
  Heel, HEEL veel sterkte, blijf in jezelf geloven, het komt goed!!
  Liefs, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi dana,
  Ik wilde je nog mailen maar het kwam er niet van, nu heb ik visite maar morgen mail ik je even.
  Zit nu even met i pad ( die ik overigens super veel gebruikt heb toen ik ook niets kon ideaal )
  Houd moed en tot mails.
  Liefs Maia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Dana

  Jeminee dat is niet niks......een acute hernia. Het herstellen zal zijn tijd wel vragen. Het is heel herkenbaar, mijn man zit al sinds half september met een dubbele nekhernia ( 1 door slijtage en de andere is een acute), hij heeft eerst ook heel veel pijnstillers gebruikt, daar werd hij enorm suf van en behoorlijk misselijk. Hij staat nu op de wachtlijst voor een operatie maar ze hadden het er al over dat het nog wel 12 tot 16 weken kon duren, flink balen dus. Hij ligt heel veel en is ontzettend blij met de Ipad die we nu toch maar eerder hebben gekocht.

  Ik vind je engelenvleugels prachtig, knap dat je die gemaakt heb met zoveel pijn. En je poppenwagen is heel mooi, ik heb er net zo een.

  Lieve Dana, heel veel sterkte en ik duim voor je dat 2013 een heel mooi en gezond jaar voor je word.

  Lieve groetjes
  Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dana heel veel beterschap, het is inderdaad niet niks wat je even mee heb gemaakt. Dat je maar snel mag herstellen. En dat 2013 een mooi en vooral gezond jaar voor je mag worden.
  Lieve groetjes Brie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Dana,
  ik wens je heel veel sterkte en herstel!
  Hopelijk kun je snel weer wat scrappen enzo!
  Groetjes van Daatje

  BeantwoordenVerwijderen